7. Nädal

Kuna eelmine nädal jäi trenni osas vahele, kui muidugi välja jätta meeletu kõndimine, siis tuli see nädal jalgadele valu anda.

E: Nagu ikka vaba.

T: Plaanis oli kirjas 16km. Nagu öeldakse kui tervet ei jõua, tee pool. Seega kokku 7,78km ning keskmine pulss 145. Rahulikult, jube libe oli.

K: Plaanis 10km. Kuna tundus, et jalg on selline tönts, siis otsustasin, et tuleks asi huvitavaks teha ja teha üks kiirem jooks. 
Kokku 10km, tempo 5,08min/km. Pulss 153bpm. Ütleme nii, et ei olnud just kõige raskem ning seda hoolimata libedast.

N: Plaanis 13km. Kokku tuligi veidi alla 13km. Seekord siis rahulikult. Pulss 145 ning tempo 5,27min/km.

R: Vaba.

L: Plaanis 32km! Kokku tuli lõpuks 31,31km ning 2:53:16. 

Ilm oli nagu ikka - jama! Sadas mingit imepeent vihma, mis 0 kraadi juures maad puutudes muutus hetkega jääks. Teed olid ülilibedad. Tagantjärgi ma imestan, et ma kordagi külili ei kukkunud. 

Jooks viis mind seekord Paljassaare tippu, täpsemalt siis Katariina kai peale. Hommikul oli kohal 3-4 kalurit ja üks luik. 

Ilmselt poleks pidanud nii kauaks sinna seisma jääma kuna peale seda võttis ikka tükk aega enne kui lihased jälle soojaks said.

Sealt suundusin edasi läbi linna Ülemiste keskuse juurde ning siis mööda Järvevana teed koju. 

Otsustasin, et teen alates 22. kilomeetrist kiirema tempoga 5km. Seda siis u 4.30-4.50min/km. Ütlen ausalt et ega lihtne ei olnud, aga sain hakkama.

Viimased 5km võtsin rahulikult. 



P: Plaanis 16km. Kokku tuli 15km, tempoga 5:32min/km. Miskipärast tundus mulle et väljas on väga külm. Tegelikkuses oli vist -1kraad. Ilm oli väga ilus - selge ja kuiv.