10. nädal

Aaaaa jeeees!

Ilmselgelt on tunda õhus kevadet ning jooksjaid, rattureid ning muid tervisesportlasi on väljas oluliselt rohkem kui veel kuu aega tagasi.

Lund enam ei ole, vähemalt Tallinnas mitte. Mõni jäine metsavahe lõik veel on aga ei midagi olulist.

Mis siis tehtud sai 10. nädalal.

E. 2/3/15 - Vaba. Nagu ikka.

T. 3/3/15 - Tegin endale veel ühe vaba päeva. Eelnenud nädalavahetuse pikad jooksud andsid jalgades end tunda ning puhkus oli igati abiks.

K. 4/3/15 - Plaanis 3 kiiremat lõiku ehk siis 3x10min, vahele 2 min sörk. Lõikude keskmne tempo u 4:15min/km. Keskmine trenni tempo oli 5:05 ning pulss jäi 156 juurde.

N. 5/3/15 - Olude sunnil tuli veel üks vaba päev.

R. 6/3/15 - Plaanijärgne vaba päev. Tõnis! Kas sa üldse trenni ka tegid see nädal!?


L. 7/13/15 - Mai alguses peaks toimuma Saku Trail Run. Seega mõtlesin, et vaataks selle raja üle. Eelmisel õhtul tõmbasin endale kella eelmise aasta raja kaardi ning otsustasin Saku metsadega tutvust teha. 

Kuna ma seal kunagi käinud ei ole ning rajast midagi ei tea, siis tuli välja, et esimese ringi lidusin vales suunas. Rajal tähistust ei olnud peale mõnede üksikute rattajäljegede ning tundus nagu oleks seal ka keegi juba enne mind jooksnud. 

Teise ringi läbisin siiski õiges suunas. Erinevalt esimesest oli see oluliselt lihtsam kuna ainult loll eksiks teist korda samal rajal! Esimesel ringil oli seda ekslemist ikka korralikult. 

Rada on iseenesest super. 8km ring. Lauge, kuid tehniline. Vaheldusrikas, kitsast metsarajast kruusateeni. Mõnus! 

Kokku siis 19,9km, 2h7min ning keskmine 6:26min/km. 

P.S - suutsin ka korra ühe purde peal külili panna. 

Täpse kaardi leiad siit!


Nii palju siis lumest!

R. 8/3/15 - "Mägede päev". 395 tõusumeetrit. 21,15km ning 2h11min. Rajaks siis Vanaka seinad ning Harku metsa singlid. 

Seega mis ei tapa teeb tugevaks?! Eelmise päeva juurikane rada andis jalgades tunda, kuid üldiselt oli hea. Suurt väsimust ei tulnudki. 

Täpsem info siit!